tisdag 13 april 2010

TV-tips!


Trädgårdsintresserad & nyfiken på Garden Girl? Då ska du ta & kika på "Tinas Trädgård" ikväll tisdag kl 21.00 på TV4+! Tina är rustad med de sköna trädgårdskläderna & ger oss massa mysiga trädgårdsidéer & inspiration. Innehåll i kvällens program:

"Karin bor i ett flerfamiljhus och i stället för balkong har hon en liten trädgård. Men hon har inte lyckats komma sig för att göra i ordning den lilla täppan. Med upphöjda rabatter, rhododendron, dahlior och rosenportal förvandlar Tina Ahlin och Micke Alinder trädgården till en romantisk liten blomstertäppa".

Dessutom - vi har beställt om de prickiga vaxdukarna i grönt & beige, kommer inom kort, perfekt nu när det är dax att duka ute. Vi har även fått in massor av fina stolsöverdrag med volang i röd/vitrutig, blå/vitrutig, beige/vitrutig. Pris endast 159;-. Först till kvarn!

PS! Måste bara tipsa om receptet på Limoncello som Tina gjorde i förra veckans program. Verkligen jättegott en varm vår- eller sommardag!


Limoncello

4 citroner
5 dl okryddat brännvin
Knappt 2 dl strösocker
2,5 dl vatten

Gör så här:
1. Tvätta citronerna och riv det gula skalet. Lägg skalet i en glasburk. Häll över spriten och sätt på locket. Låt stå svalt i 3 veckor.
2. Värm socker och vatten tills sockret har smält. Låt svalna. Sila citronskal och brännvin genom ett kaffefilter. Häll upp på en ren, fin liten flaska. Klart att njuta med massa is i ett trevligt litet glas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar