onsdag 18 augusti 2010

Höst i butiken!



Nu skyltar vi om för glatta livet med alla härliga höstdetaljer som kommer varje dag! Oj, så mycket fint vi köpt in! I fredags åkte vi på en inspirerande tur till Formexmässan för att hitta det där "lilla extra". Det blev några intensiva timmar i en väldigt varm utställningshall! Puh!

Men vi hittade lite nya fina saker som kommer snart hoppas vi! Vi får också beställa om flera av höstens detaljer redan, vissa ljuslyktor har redan tagit slut och på en del tygrullar är det inte mycket kvar..Men det är så roligt att våra kunder gillar sortimentet, vi tackar & bockar än en gång för alla positiva kommentarer!

Vad som också är roligt är att vi just nu jobbar med ett par större inredningsprojekt, bland annat i Varberg och allt fler varbergsbor hittar till oss, vilket vi är väldigt glada för! Ni är så välkomna! Vi får se, kanske öppnar vi en filial där så småningom (många som önskar detta :-)!

Flera av våra leverantörer har också uppdaterat sina sidor nu med höstens kollektioner, titta gärna in till Svanefors, Affari, Våga, Kinnamark...

PS! Första veckan i september bjuder vi in till en mysig höstkväll i butiken, håll utkik, datum kommer snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar